Open Dag 2018

Dinsdag 6 februari 2018 -

Afgelopen zaterdag 3 februari was er weer onze open dag van Effent. Toekomstige leerlingen uit groep 7 en 8 konden samen met hun ouders kennismaken en sfeer proeven in onze school. Het was een drukbezochte en sfeervolle open dag met veel enthousiaste en betrokken leerlingen en docenten. Er was veel te zien en te beleven.

De bezoekers namen een kijkje nemen in alle lokalen en maakten een praatje met docenten en leerlingen. Veel leerlingen stonden met Ipads klaar om te vertellen hoe zij ermee werken. Vanaf schooljaar 2018-2019 maken alle MAVO klassen gebruik hiervan.

In het lokaal van Loopbaanleren kon je een foto maken van je ‘eigen ik’. Aan de hand van gadgets lieten de kinderen zien wat ze leuk vinden en waar ze energie van krijgen. In de fotobooth maakte onze docent LOB daar een polaroid van.

Daarnaast stond er in de aula een Green Screen waar je foto’s kon laten maken in een ludieke setting. Die foto’s deelde de begeleidende docent meteen via app of via de mail. Bovendien konden bezoekers genieten van de zangkunsten van vier leerlingen. Zij werden op de piano begeleid bij het zingen van verschillende liedjes.

Heb je na afloop van de open dag toch nog vragen? Dan kun je ons altijd bellen. Vraag dan naar mevrouw Boelaars (0162-453727). Je mag je vraag natuurlijk ook mailen naar: effent@rocwb.nl.